Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Dongguan Jinyan Intelligent Technology Co., Ltd. 86-755-86863836 ivy.jyznsecu@hotmail.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Πώς να επιλέξει τους σωστούς ανιχνευτές αποσκευών ακτίνας X

Πώς να επιλέξει τους σωστούς ανιχνευτές αποσκευών ακτίνας X

August 29, 2020

Οι συσκευές ανιχνευτών αποσκευών/πακέτων/αποσκευών ακτίνας X είναι συστήματα απεικόνισης για τον προκαθορισμό της παρουσίας επικίνδυνων ουσιών στη συσκευασία. Αυτό το προϊόν γίνεται όλο και περισσότερο σημαντικό στους σημερινούς όρους όπου η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική.

 

Οι υπηρεσίες μας είναι πωλήσεις, εγκατάσταση, η Επιτροπή και τρέχουσα συντήρηση των ανιχνευτών ακτίνας X.

 

 

Η σειρά μας ανιχνευτών ακτίνας X διαιρείται σε ακόλουθες κατηγορίες: Την οι αποσκευές χεριών, οι αποσκευές λαβής και το φορτίο και οι ανιχνευτές παλετών, οι κύριοι διαφοροποιητές κατά επιλογή του ανιχνευτή ακτίνας X σας είναι: Μέγεθος σηράγγων, ενιαία ή διπλή άποψη, τρισδιάστατες απεικόνιση και διείσδυση ακτίνας X.

 

 

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρότυπα διαθέσιμα για τον ανιχνευτή αποσκευών ακτίνας X, ανάλογα με τη θέση και το σκοπό του ανιχνευτή ακτίνας X. Οι σήραγγες του των ακτίνων X ανιχνευτή αποσκευών καθορίζονται σύμφωνα με τη θέση που χρησιμοποιείται.

 

50x30 οι σήραγγες είναι συνήθως κατάλληλες για τις θέσεις που εισάγονται με τις τσάντες, όπως οι είσοδοι λεωφόρων αγορών, τα δημόσιες όργανα και οι οργανώσεις σαν μέγεθος της συσκευασίας για να είναι ελεγχόμενες αυξήσεις 65x50, 80x65, ή 100x100 θα είναι καταλληλότερα. Οι περιοχές όπως οι αερολιμένες, τερματικά λεωφορείων, είσοδοι ξενοδοχείων πρέπει να προτιμήσουν τις συσκευές με τις μεγάλες μετρήσεις σηράγγων.

 

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανιχνευτή αποσκευών ακτίνας X είναι η δύναμη της γεννήτριας. Σύμφωνα με τη δύναμη γεννητριών, ο των ακτίνων X ανιχνευτής μπορεί να δώσει 2 ή 4 εικόνες χρώματος, μπορούν να κάνουν τον οργανικός-ανόργανο χωρισμό.

 

Εξάγουμε τον των ακτίνων X ανιχνευτή αποσκευών μας σε όλο τον κόσμο.