Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Dongguan Jinyan Intelligent Technology Co., Ltd. 86-755-86863836 ivy.jyznsecu@hotmail.com

Εταιρικό Προφίλ

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Dongguan Jinyan Intelligent Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Dongguan Jinyan Intelligent Technology Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  JINYANZHIJIAN

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  50~100

 • Ετήσιες πωλήσεις

  1000000-2000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2018

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-755-86863836

Εισαγωγή

Η ευφυής Co. τεχνολογίας Jinyan Dongguan, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των προϊόντων ασφάλειας.

 

Προσφέρουμε μια εκτενή γραμμή ανιχνευτή αποσκευών ακτίνας X και ανιχνευτών, ανιχνευτών μετάλλων, εκρηκτικών υλών & ναρκωτικών ιχνών δεμάτων, αντιεκρηκτικές συσκευές ασφάλειας, κάτω από το σύστημα παρακολούθησης οχημάτων και άλλα σχετικά προϊόντα ασφάλειας. Προσφέρουμε επίσης μια επεκτειμένος γραμμή εξαρτημάτων, εκπαιδευτικών/εξεταστικών βοηθών και εξοπλισμού υποστήριξης για όλες τις απαιτήσεις εξοπλισμού διαλογής σας.

 

Καλωσορίστε όλους τους πελάτες για να έχετε τη συνεργασία με μας. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερες μηχανή και την υπηρεσία μας σε!

Κίνα Dongguan Jinyan Intelligent Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Η επιχείρησή μας έχει δεσμευθεί στην επιχείρηση της ασφάλειας πρόσβασης, των εξοπλισμών ασφάλειας και των υπηρεσιών για 12 έτη, και κατά τη διάρκεια της περιόδου, έχουμε παράσχει τις υπηρεσίες ασφαλείας για εκατοντάδα των μεγάλης κλίμακας γεγονότων, συνεδριάσεις, εκθέσεις, πολιτικά και νομικά τμήματα, σιδηρόδρομοι, εθνικές οδοί, λιμένες και άλλες θέσεις, συμπεριλαμβανομένου μεγάλος wuhan-Guangzhou σιδηρόδρομος, σιδηρόδρομος μεγάλης ταχύτητας Πεκίνο-Σαγκάη και άλλα βασικά γεγονότα και προγράμματα.

Υπηρεσία

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών, και μπορούμε να απαντήσουμε στις οποιεσδήποτε ερωτήσεις σας σε 24 ώρες.

Η ομάδα μας

Έχουμε γίνει ένας από τους μεγάλης κλίμακας κατασκευαστές professtional στη βιομηχανία security&protection μέσω των προσπαθειών του ολόκληρου προσωπικού μας.